Om Fortoldningsbutikken

Fortoldningsbutikken har mere end 35 års erfaring med told og transport. Vi arbejder dagligt med fortoldning af varer fra bl.a. Kina, Afrika, USA, Norge og rigtig mange andre lande og verdensdele. Så det er bare at ringe/maile og spørge, så findes der helt sikkert en løsning og/eller et fornuftigt svar. Alle spørgsmål bliver behandlet diskret og professionelt.

Fortoldningsbutikken er en del af Kofod & Christiansen AB og ledes af Rikke Kofod. Med baggrund i mange års virke i danske transport- og speditionsvirksomheder* indså Rikke Kofod, at der var et behov for en neutral og uafhængig rådgivnings- og servicevirksomhed vedr. import/eksport, fortoldning og dokumenthåndtering.

Fortoldningsbutikken sikrer at alle virksomheder og privatpersoner har mulighed for at få samme engagerede, kompetente og venlige service, uanset hvor meget gods og hvor ofte de skal have transporteret.

*Rikke Kofod fattede interesse for shipping lige efter endt Handelsgymnasie, hvor hun boede to år i England og bl.a. arbejdede hos Shipbroker i London med daglige besøg hos “The Baltic Exchange” og Agency på skibe. – Hun er uddannet i shipping/klarering hos IBM og har siden fungeret som transport- og fortoldningsspecialist i transportbranchen hos bl.a. DFDS, DSV, Hecksher Linieagenturer, FedEx og Bax Global (DB Schenker).

Ring til Rikke Kofod på telefon 31 70 74 83 og få en snak om hvordan vi evt kan hjælpe vedr import- og eksportprocedurer.

Vil du have et uforpligtende tilbud kan du anmode om tilbud her