Egentransport af toldpligtige varer

Fortoldning_lufthavn

 

 

 

 

 

Vi sikrer at dine varer er fortoldet korrekt når du selv transporterer varer

Skal du selv bringe varer hjem til Danmark fra lande, der ikke er medlem af EU – så kan vi nemt hjælpe dig

Er du selv i udlandet for at hente vareprøver eller andre typer varer, hvor der kræves en fortoldning, så kan vi ved enkelte procedurer sikre, at der ligger en fortoldning klar i toldsystemerne, som du blot kan referere til hos tolden i lufthavnen, når du kommer frem til den danske grænse.

For at kunne fortolde dine varer behøver vi som hovedregel, bilag for køb eller proformafaktura samt varebeskrivelse, vægt og pakkeliste for de varer der medbringes. Vi anbefaler altid vores rejesende kunder at bruge deres mobiltelefon og sende os billeder af alle dokumenter og varer – såfremt det er muligt.

Men vi anbefaler altid, at du kontakter os i så god tid som muligt for en snak – måske allerede inden du rejser. Så kan vi nå at få en snak om, hvad du skal være ekstra opmærksom på. For det er med fortoldning og transport af varer over grænser – som med alt andet – at der altid er undtagelser, der er vigtige at være opmærksom på, særlige tilladelser, licenser og andet.

Kontakt Rikke Kofod

 

Mere end du selv kan bære?

Vi har rigtig mange kunder, der løbende rejser ud i verden for selv at medbringe varer tilbage til Danmark, og vi er rigtig glade for at kunne hjælpe disse iværksættere med fortoldning af mange spændende produkter fra hele verden. Ofte sker det også, at nogle får handlet mere, end de selv kan bære og derfor får brug for assistance med transport. I disse situationer vil vi også anbefale, at I lige kontakter os for at få lidt gode råd med på vejen. Vi oplever desværre også sager – hvor aftaler om transporten ikke helt har været på plads – og at der derfor kan påløbe uforudsete udgifter på transport og fortoldning, eller at varerne sidder fast i “systemet”.

Så ved du allerede nu, at du skal have toldpligtige varer med hjem til Danmark – så kontakt Rikke Kofod for en snak om det, der er vigtigt at være opmærksom på.

Telefon +45 31 70 74 83

rikke@fortoldningsbutikken.dk